Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Berluskoni Putinu poklonio specijalnu posteljinu

2017. listopad 10 06:55
40 0
Berluskoni Putinu poklonio specijalnu posteljinu

MOSKVA - Bivši italijanski premijer Silvio Berlusconi poklonio je ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu ručno izrađenu presvlaku za krevet, na kojoj je odštampana novinska fotografija na kojoj se njih dvojica srdačno rukuju, dok su u pozadini prikazane najprepoznatljivije turističke atrakcije Italije i Rusije.

Berluskoni je još u subotu doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalan poklon, povodom njegovog 65. rođendana, prenosi Tas s.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, odgovarajući na novinarsko pitanje kako je reagovao predsjednik Putin na poklon, rekao da ne zna ništa o reakciji predsjednika na taj poklon.

Italijanske novine La Stampa prenjele su u nedelju da je Berluskoni doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalni poklon - ručno izrađenu presvlaku za krevet.

Putin i Berluskoni njeguju dugogodišnje prijateljstvo - prvi put su se sreli na samitu G8 2001. godine u Ženevi i od tada su se puno puta sastajali na različitim zvaničnim događajima, na kojima su pokazivali poštovanje prema zemljama iz kojih dolaze, ali i lično.

Izvor: nezavisne.com

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 0