Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Deveta godišnjica ubojstva Vedrana Puljića u Širokom Brijegu

2018. listopad 05 10:58
428 1
Deveta godišnjica ubojstva Vedrana Puljića u Širokom Brijegu

Na današnji dan prije devet godina, u događanjima uoči utakmice između Širokog Brijega i Sarajeva na stadionu "Pecara", hicem iz vatrenog oružja ubijen je navijač FK Sarajevo Vedran Puljić.

Iako je prošlo devet godina od tog zločina, Puljićev ubojca se još uvijek slobodno kreće, a sudski proces i zakonska kazna zaobišli su i druge osobe, koje su ranile još šest navijača FK Sarajeva tog dana, priopćeno je iz FK Sarajevo.

''Svjedoci smo iz godine u godinu pokušaja zataškavanja i krivotvorenja dokaza u ovom slučaju. Sudski postupak se prebacio čak u drugu državu i činjenice se sve više izokreću kako bi se ubojica zaštitio. Optuženi Oliver Knezović danas se ne tereti više za ubojstvo, već samo za pokušaj i opasnu radnju, dok bol u srcima obitelji Puljić, njegovih prijatelja, navijača kluba i kolektiva FK Sarajevo ne smiruje, naprotiv, sve je jača iz godine u godinu'', stoji u priopćenju.

Kolektiv FK Sarajevo još jednom upućuje snažan apel organima pravde Bosne i Hercegovine da riješe slučaj i na taj način dozvole mir svima onima koji tuguju i žale za Vedranom Puljićem.

''Nogometni klub Sarajevo nikada neće zaboraviti Vedrana Puljića. Njegovo ime i prezime uvijek će biti uz klub, bez obzira gdje igrali utakmice. Kako bi se pomoglo financiranje sudskog postupka za podršku navijačima, u protekloj sezoni Bordo klub je usmjerio 9.539 KM prikupljenih od prihoda ostvarenih od ulaznica, a početkom godine, FK Sarajevo je kompletan prihod od prodaje polusezonskih ulaznica usmjerio ka ovoj svrsi, kada su svi igrači prvog tima, članovi stručnog stožera i uposlenici kluba podržali akciju, te su prikupljena značajna financijska sredstva'', priopćeno je iz "bordo" kluba.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 1
Anonymous

2019. prosinac 03 04:39

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)