Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Hajduk kažnjen s četiri utakmice bez gledatelja

2018. listopad 05 10:58
336 0
Hajduk kažnjen s četiri utakmice bez gledatelja

S mjesec dana zabrane obnašanja svoje dužnosti kažnjen je pomoćni trener Hajduka Mario Carević koji je udaljen s klupe u 55. minuti.

Disciplinski sudac Prve hrvatske nogometne lige Alan Klakočer donio je odluku da se Hajduk kažnjava igranjem četiri domaće prvenstvene ili kup utakmice bez prisutnosti gledatelja zbog nereda tijekom utakmice protiv Dinama igrane u subotu.

"Tijekom utakmice od strane suca i delegata utakmice evidentirana je upotreba velike količine pirotehnike (45 baklji, 9 dimnih bombi, 5 strobova, 17 topovskih udara) od strane domaćih navijača na sjevernoj tribini stadiona. Zbog ubacivanja 13 baklji u teren za igru utakmica je u periodu od 62. do 68. minute bila tri puta u prekidu u ukupnom trajanju od tri minute. U 63. minuti od eksplozije topovskog udara na atletskoj stazi iza sjevernog gola ozlijeđen je vatrogasac, a u 89. minuti kamenom bačenim s istočne tribine pogođen je igrač Hajduka Adam Gyurcso koji je nakon ukazane liječničke pomoći zamijenjen", stoji u obrazloženju kazne, prenosi Hina.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 0