Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Huligani se sukobili u Drežnici, ima i ozlijeđenih

2018. rujan 22 23:33
353 1
Huligani se sukobili u Drežnici, ima i ozlijeđenih

Navijači su se sukobili u Drežnici, u ovom izgredu ima i ozlijeđenih osoba, rečeno je za Bljesak.info iz Operativnog centra MUP-a HNŽ-a, odakle su rekli kako se situacija brzo smirila, te su navijačke skupine razdvojene.

Do nereda je došlo kako su nam rekli između 11 i 11.30 sati, kada su se navijači potukli. Promet je bio nakratko obustavljen jer su se na cesti nalazili oštri predmeti i kamenje.

Policijska patrola, kako saznajemo, otpratila je navijače Veleža, dok su navijači Zrinjskog za sada zadržani.

Ozlijeđeni su se javljali u bolnicu u Konjic i Jablanicu, dok je na CUM-u u SKB Mostar jedna osoba primljen u bolnicu, dok su ostali lakše ozlijeđeni.

Inače, nešto ranije došlo je do manjeg izgreda u naselju Potoci, gdje su navijači kratko blokirali cestu s desetak automobila i dva kombija. Navijači su tada prijetili i fotografu Bljeska koji je slikao sukob, te su ga gađali predmetima.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 1
Anonymous

2019. prosinac 03 04:45

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)