Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Kod Mrkonjić Grada poginuo motociklist Milan Cvijanović

2018. rujan 22 23:33
306 1

Vozač motocikla Milan Cvijanović (1973.) iz Banje Luke poginuo je sinoć na magistralnom putu Banja Luka – Jajce, u mjestu Bočac, potvrđeno je Feni u Okružnom javnom tužiteljstvu.

Do prometne nesreće je došlo oko 18.25 sati kada je Cvijanović upravljajući motociklom “yamaha” udario u autobus, kojim je upravljao Jako Škoro (1950.) iz Livna.

Očevid je obavila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Tanja Mrđa, zajedno s pripadnicima Policije stanice za sigurnost prometa iz Mrkonjić Grada.

Tužiteljica je naredila da se poduzmu sve istražne mjere na utvrđivanju svih okolnosti ove teške prometne nesreće.

Naložena je i obdukcija tijela smrtno stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 1
Anonymous

2019. prosinac 03 04:42

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)