Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Konferencija naftno-gasnih kompanija u Banjaluci

2017. listopad 10 11:38
42 0
Konferencija naftno-gasnih kompanija u Banjaluci

Naftna industrija Srbije, jedna od najuspješnijih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i međunarodna konsalting kompanija IHS Markit, organizovale su u Banjaluci konferenciju CEEC Scout Meeting, jedan od najvećih regionalnih skupova predstavnika kompanija naftno-gasnog sektora koje posluju u Centralnoj i Istočnoj Evropi, kao i Kaspijskom regionu.

Inicijator skupa koji je održan od 5. do 7. oktobra bio je Blok „Istraživanje i proizvodnja“ NIS-a.

Predstavnici NIS-a su učesnicima konferencije predstavili dostignuća kompanije u oblasti istraživanja i proizvodnje u Srbiji i regionu, kao i investicione prilike i aktivnosti NIS grupe na području koncesije u Republici Srpskoj (Bosna i Hercegovina). Ovaj stručni skup bio je ujedno prilika za razmjenu iskustava, prezentaciju najnovijih dostignuća i regionalnih projekata u oblasti istraživanja i proizvodnje nafte i gasa.

Na konferenciji je učestvovalo oko 200 predstavnika iz 80 naftno-gasnih kompanija. Goste je u ime NIS-a pozdravio Irek Habipov, direktor Bloka „Istraživanje i proizvodnja“, koji je govorio o razvoju kompanije i rezultatima u segmentu istraživanja i proizvodnje nafte i gasa. Pored interaktivnih prezentacija i okruglih stolova, NIS je za učesnike skupa organizovao i obilazak lokaliteta u BiH koji se smatraju perspektivnim po pitanju istraživanja i eksploatacije ugljovodonika.

Izvor: nezavisne.com

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 0