Španjolski mediji obrušili se na svoje tenisače nakon sramote u Brazilu

2014. rujan 16 12:05

19 0

Španjolski mediji obrušili se na svoje tenisače nakon sramote u Brazilu

Španjolska javnost oštro je kritizirala odluku svojih najboljih tenisača koji su odlučili preskočiti susret za ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa u Brazilu proteklog vikenda, a što je rezultiralo porazom i ispadanjem iz najvišeg ranga svjetskog tenisa po prvi put nakon 1996. godine.

Španjolci su na dvoboj protiv Brazila u Sao Paulo doputovali bez većine svojih najboljih tenisača. Što zbog ozljeda, što zbog drugih razloga, španjolski izbornik Carlos Moya nije mogao računati na Rafaela Nadala, Davida Ferrera, Feliciana Lopeza, Tommyja Robreda, Nicolasa Almagra i Fernanda Verdasca.

"To je neshvatljivo, biti potpuno neosjetljiv u trenutku kada su svi trebali pomoći. Navijačima je posebno neugodno vidjeti kako su Feliciano Lopez, Tommy Robredo i Pablo Carreno igranju u Davis Cupu pretpostavili nastupe na manjim turnirima ovoga tjedna. To je osobito naštetilo imidžu izbornika Carlosa Moye koji je svima njima bio idol i kojega su svi željeli vidjeti na klupi", objavio je sportski dnevnik Marca u svom komentaru.

El Mundo je naglasio kako je "Španjolska dotaknula dno" naglašavajući činjenicu kako Španjolska ima 12 igrača među 100 najboljih, ali nije među 16 najboljih reprezentacija.

Izvor: bljesak.info

Za kategoriji stranici

Loading...