Cat predstavio S50 izdržljiv pametni telefon

2014. rujan 12 12:58

48 0

BEOGRAD - Kompanija Cat Phones predstavila je novi Cat S50, izdržljiv 4G pametni telefon specijalno napravljen za upotrebu na otvorenom i u teškim vremenskim uslovima, pogodan za korisnike koji se bave ekstremnim sportovima i radom na otvorenom.

Model S50 je vodootporan i opremljen ekranom koji se može dodirivati čak i mokrim prstima, navodi se u saopštenju kompanije.

Telefon je opremljen četvorojezgarnim procesorom (1,2 GHz) koji pokreće poslednja verzija Androida (KitKat) sa pristupom aplikaciji Google Play što znači da nije potrebno tražiti kompromis između performansi i zaštite.

Model S50 je istovremeno prvi Cat telefon sa instaliranom Cat virtuelnom prodavnicom (Cat Phones App Store) koja pruža više od 1.000 odabranih aplikacija.

Ova kolekcija sadrži često korišćene aplikacije kao što su Skype i Endomondo, pored manje poznatih, ali podjednako korisnih aplikacija kao što je CHECD što znači da korisnici Cat telefona ne moraju da pretražuju Google Play kako bi među 1,2 miliona aplikacija pronašli baš onu koju žele.

Kao nasljednika najprodavanijeg Cat B15Q izdržljivog telefona, model S50 krasi brži procesor, veći ekran, duže trajanje baterije u režimu pripravnosti, bolji kvalitet slike zahvaljujući kameri od osam megapiksela, te dobre performanse povezivanja zahvaljujući 4G kompatibilnosti.

Izvor: feedproxy.google.com

Za kategoriji stranici

Loading...