CIK: Mali procenat obrađenih biračkih mjesta

2016. listopad 03 05:49

12 0

CIK: Mali procenat obrađenih biračkih mjesta

SARAJEVO - Centralna izborna komisija objavila je iza ponoći prve preliminarne rezultate lokalnih izbora, ali je i dalje riječ o malom procentu obrađenih biračkih mjesta.

U opštini Pelagićevo vodi Dušan Nikolić iz Saveza za promjene sa 72 odsto glasova. U Bijeljini vodi Mićo Mićić (Savez za promjene) sa 50,9 odsto, a u Petrovcu Milan Grbić DNS sa 38,8 odsto glasova.

U opštini Oštra Luka vodi Rade Topić (PDP) sa 50,7 odsto glasova, Banjaluci Igor Radojičić (SNSD) sa 57,08 odsto, Čelincu Momčilo Zeljković (SNSD) sa 33,6 odsto, a u Doboju Obren Petrović (Savez za promjene) sa 53 odsto glasova.

U Petrovu vodi Ozren Petković (SDS) sa 65 odsto dobijenih glasova, Loparama Rado Savić (Savez za promjene) sa 56,4 odsto, Ugljeviku Vasilije Perić (Savez za promjene) sa 78 odsto, a u Drvaru Goran Broćeta (SNSD) sa 58 odsto osvojenih glasova.

U Ribniku vodi Radenko Banjac (Socijalistička partija) sa 57 odsto dobijenih glasova, Mrkonjić Gradu Divna Aničić (SNSD) sa 58 odsto, Tesliću Milan Miličević (SDS) 55 odsto, Kotor Varoši Zdenko Skakan (Savez za promjene) sa 48 odsto, u Zvorniku Zoran Stevanović (SNSD) sa 71, a u Grahovu Duško Radun (SNSD) sa 51 odsto glasova.

U Glamoču vodi Radovan Marković (SNSD) sa 43 odsto glasova, Šipovu Milan Kovač (SNSD) 53 odsto, Vlasenici Miroslav Kraljević (SNSD) sa 57 odsto, Bratuncu Nedeljko Mlađenović (Savez za promjene) sa 38 odsto, a u Srebrenici Mladen Grujičić "Zajedno za Srebrenicu" sa 52 odsto glasova.

U Kupresu Gojko Šebez (SNSD) je dobio sve glasove, Sokocu Milovan Bjelica (SDS) vodi sa 50 odsto osvojenih, Han Pijesku Vlado Ostojić (SNSD) sa 52 odsto, Istočnoj Ilidži Marinko Božović (Savez za promjene) sa 64 odsto i u Istočnom Starom Gradu Bojo Gašanović (Savez za promjene) sa 63 odsto glasova.

U Istočnom Novom Sarajevu vodi Ljubiša Ćosić (SNSD) sa 70 odsto dobijenih glasova, Trnovu Goran Vujičić (SNSD) sa 66 odsto, a u Palama Boško Jugović (Koalicija "Složno za Pale") sa 56 odsto.

Tomislav Puhalac (SDS) vodi sa 60 odsto glasova u Rogatici, u Višegradu Mladen Đurević (SNSD) sa 58 odsto, Istočnom Mostaru Božo Sjeran (SNSD) sa 58 odsto i u Nevesinju Milenko Andalović (SNSD) sa 54 odsto osvojenih glasova.

U Kalinoviku vodi Mileva Komlenović (SNSD) sa 66 odsto dobijenih glasova, Gacku Milan Radmilović (Savez za promjene) sa 51 odsto, Foči Radisav Mašić (SNSD) sa 45 odsto, Novom Goraždu Mila Petković (SNSD) sa 46 odsto i Čajniču Goran Karadžić (SDS) sa 43 odsto osvojenih glasova.

U Rudom vodi Rato Rajak iz Saveza za promjene sa 55 odsto osvojenih glasova, Ljubinju Darko Krunić (DNS) sa 56 odsto, Bileći Miljan Aleksić (SNSD) sa 56 odsto, Kostajnici Saša Grublješić (PDP) sa 35 odsto i Milićima Momir Lazarević (SNSD) sa 57 odsto dobijenih glasova.

U Tuzli vodi Jasmin Imamović SDP sa 47 odsto osvojenih glasova, Zenici, nezavisni kandidat Fuad Kasumović sa 33 odsto, Ilidži Senaid Memić (SDA-SBB) sa 52 odsto, sarajevskoj opštini Novi Grad Semir Efendić (SDA-SBB) sa 65 odsto dobijenih glasova, Vogošći Edin Smajić (SDA-SBB) sa 74 odsto, Centar-Sarajevo Nedžad Ajnadžić (SDA-SBB) sa 33 odsto, Novom Sarajevu Nedžad Koldžo (SDA-SBB) sa 47 odsto dobijenih glasova.

Izvor: nezavisne.com

Za kategoriji stranici

Loading...