Evo kako izgleda orgazam od 18 sati

2017. listopad 11 12:43

47 0

Evo kako izgleda orgazam od 18 sati

Bračni par Melani i Skot Meklur iz Amerike ima nesvakidašnji seksualni žiovt. Dok se drugi trude da dožive makar malo zadovoljstva, njih dvoje znaju kakav je osjećaj iskusiti orgazam koji traje i do 18 sati.

U braku su osam godina, i tvrde da orgazam mogu da dožive i jednim zagrljajem. I Melani i Skot ističu da je tajna njihovog seka to što se savršeno poznaju i što su nevjerovatno bliski.

Međutim, to nije najvažnija tajna, glavna caka se krije u tantričkom seksu koji je i doprinjeo njihovoj bliskosti.

- Mi pokušavamo drugima da objasnimo da ne mora da dođe do seksa da bi se doživio orgazam, treba samo da vizuelno predstave svoju seksualnu energiju - rekla je Melani.

Skot ju je podržao i istakao da ponekad čak i samo disanje ili laganiji ples mogu da izazovu seksualnu reakciju, odnosno orgazam.

- Treba da proizvodite zvukove jer na taj način sebi dajete dozvolu da izrazite i oslobodite svoju moć, a to pojačava orgazam. Disanje je ključno, a treba da dišete duboko - rekao je.

Skotu je tantrički seks pomogao i da se riješi prerane ejakulacije, a tajne ovog seksa poručavao je sa Melani. Zajedno su usavršili svoje vještine.

I sada tvrde da ukoliko sjede razdvojeni u istoj prostoriji, a neko od njih dvoje doživi orgazam, doživi i ovaj drugi jer osjeti prvog.

Skot i Melani danas drže časove tantričkog seksa. Polaznici uče osnovne taktike za savršen orgazam.

Izvor: nezavisne.com

Za kategoriji stranici

Loading...