Karačić uoči sudara s potpunom nepoznanicom

2014. rujan 16 12:06

25 0

U jednoj od 16 utakmica šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine sastat će se aktualni prvak države i član druge lige, odnosno Prve lige Republike Srpske. Samo to govori da je mostarski Zrinjski apsolutni favorit protiv Napretka iz Donjeg Šepaka.

Mostarci će uz to igrati na svom terenu i ne bi smjeli imati problema za prolaz, bez obzira što će Zrinjski vrlo vjerojatno istrčati u “šarenom” sastavu.

“Sigurno da će neki igrači koji dosad nisu bili u prvom planu dobiti priliku, da vidimo kako reagiraju kada zaigraju od samog početka. Ne podcjenjujemo protivnika nego igramo u tempu srijeda - subota i neki igrači zaslužuju odmor. Također, tko god dobije svoju šansu u srijedu znači da ju je zaslužio”, kaže nam trener Zrinjskog Branko Karačić dodavši kako to ne znači da će Napredak biti olako shvaćen.

“Kup je natjecanje u kojem su iznenađenja uvijek prisutna, ali svjesni smo da smo favoriti i pokušat ćemo izboriti prolaz sa što manje problema”, dodao je Karačić.

Izlišno je govoriti da Zrinjski nikad nije igrao s Napretkom iz mjesta kod Zvornika, na samoj granici sa Srbijom. I Karačić vrlo malo zna o ekipi koja je trenutno 12. u konkurenciji 14 klubova iz Prve lige RS-a.

“Površno znamo o njima, a olakotna je okolnost što ne moramo putovati gore. Favoriti smo i ne bježimo od toga. Želimo izboriti prolaz sa što manje stresova i potrošnje”, zaključio je Branko Karačić.

Zrinjski i Napredak igrat će u srijedu pod Bijelim brijegom u 16 sati. U ovoj fazi Kupa igra se samo jedna utakmica.

Izvor: bljesak.info

Za kategoriji stranici

Loading...