Karataši mostarske Neretve upisali zapažen nastup na Croatia Openu

2016. listopad 02 22:20

11 0

Karataši mostarske Neretve odradili su uspješan nastup na Croatia Openu.

Spektakl koji se održao u Rijeci, jedan je od najprestižnijih europskih karate događaja - turnir koji je okupio najzvučnija imena Europe ugostio je čak 189 klubova i reprezentacija iz 19 država te dostigao rekordnu brojku od 1607 natjecatelja.

Iako je nastupila po prvi put nakon ozljede koljena, mlađa seniorka Delfina Tadić s lakoćom se domogla finala. Međutim, u finalnoj borbi zbog bolova u koljenu morala je predati meč i završila je kao srebrna u kategoriji mlađih seniorki do 68 kg.

Seniorka Ajla Mahmutović, u kategoriji seniorke do 50 kg., za ulazak u finale izgubila je od crnogorke Anje Jović - za brončanu medalju izborila se dobivši Njemicu Sharu Hubrich.

U borbi za broncu bez medalje su ostali i izvrsna braća Brkić. Marin je za ulazak u finale izgubio od svjetskog prvaka Hárspataki Gábora te u borbi za treće mjesto od domaćina Enesa Garibovića. Njegov brat Veselko u borbi za treće mjesto izgubio je od Slovenca Rušiti Ardita.

Sveučilišni karate klub Neretva nastupio je sa ukupno 15 natjecatelja te se u ukupnom poretku pozicionirao na 14. mjesto.

Izvor: bljesak.info

Za kategoriji stranici

Loading...