Kusturica: Niti hoću, niti želim da budem predsjednik Srbije

2016. listopad 01 16:51

10 0

Kusturica: Niti hoću, niti želim da budem predsjednik Srbije

Proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica demantovao je pisanja medija da planira da uđe u trku za predsjednika Srbije. Kusturica je demantovao i informacije da je u Veneciji ostao bez „zlatnog lava“ zbog prisustva Milorada Dodika.

„Moraću ubuduće da pazim sa kim se sastajem. Izgleda da me ta neopreznost mnogo košta! Niti sam sa najbližim, niti sam sa najudaljenijim prijateljima, pričao o svojoj kandidaturi za predsjednika Srbije, kao što to objavljuje beogradska štampa“, rekao je Kusturica.

Govoreći o Filmskom festivalu u Veneciji, Kusturica kaže i da je nemoguće da mu venecijanski žiri zbog poziva Dodiku na festival nije dodijelio nagradu.

„Tačno je da ja niti hoću, niti želim da budem predsjednik Srbije, a kada bih to i htio, uvjeren sam da ne bih umio. Što se Dodikovog prisustva u Veneciji tiče, vidna je kuhinja koja je htjela da mu oteža život oko referenduma u Republici Srpskoj, a mene razdvoji od ’lošeg društva‘. Nas dvojica smo prijatelji i u dobru i u zlu“, poručio je Kusturica.

Izvor: nezavisne.com

Za kategoriji stranici

Loading...