Mladić uhapšen zbog lupanja i prijetnji po kafićima

2017. listopad 11 11:42

47 0

Mladić uhapšen zbog lupanja i prijetnji po kafićima

MRKONJIĆ GRAD - Policija je uhapsila D.V. (25), koji je rođen u Austriji, a vuče korijene iz mrkonjićkog mjesta Graci, koji je osumnjičen da je lupao flaše i vrijeđao goste u jednom kafiću na području opštine Ribnik, a već sutradan prijetio jednoj djevojci koju je vidio u kafiću u Mrkonjić Gradu, saznaju "Nezavisne".

Uhapsila je juče mrkonjićka policija, koja je, uz navođenje njegovih inicijala, saopštila da se on skrivalo od policajaca. Inače, u pitanju je povratnik kada je riječ o prekršajima, i ranije je imao zabranu ulaska u BiH, u trajanju od godinu dana.

Iz PU Mrkonjić Grad su potvrdili da su policajci iz Ribnika, 7. oktobra oko 2.10 časova, postupili po prijavi da je mladić lupao flaše i vrijeđao goste u jednom ribničkom kafiću.

Dolaskom na mjesto događaja, policajci su utvrdili su da je u pitanju D.V, a koji je prije dolaska policajaca pobjegao.

Već sutradan policija iz Mrkonjić Grada, oko 12.15 časova, zaprimila je prijavu jedne djevojke da joj je D.B. prišao u kafiću u ovom gradu, te joj prijetio, nakon čega je izašao iz lokala i nastavio da joj putem mobilnog telefona šalje prijeteće poruke. Policija je tog mladića na kraju locirala i uhapsila.

Izvor: nezavisne.com

Za kategoriji stranici

Loading...