Nermin Nikšić mijenja Lijanovića i Bahilja

2014. rujan 16 15:21

20 0

Nermin Nikšić mijenja Lijanovića i Bahilja

Nermin Nikšić, premijer Federacije BiH, bit će ovlašten donositi podzakonske akte ministarstava trgovine i poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Naime, Vlada FBiH na sjednici u Mostaru ovlastila je tajnicu Federalnog ministarstva trgovine Dijanu Bukovac za potpisivanje rješenja donesenih u upravnom postupku i naloga za plaćanje financijskih obveza ovog ministarstva, te drugih akata.

Ujedno, premijer Federacije BiH Nermin Nikšić ovlašten je da, na njezin prijedlog, donosi podzakonske akte iz nadležnosti Federalnog ministarstva trgovine.

Danas je Vlada ovlastila šefa Odsjeka za poljoprivrednu politiku Hanefiju Topuza za potpisivanje rješenja donesenih u upravnom postupku iz nadležnosti Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, naloga za plaćanje financijskih obveza i drugih akata ovog ministarstva.

Federalnog premijera Nermina Nikšića Vlada FBiH ovlastila je da, na prijedlog Hanefije Topuza, donosi podzakonske akte iz nadležnosti Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, priopćeno je iz Vlade FBiH.

Podsjećamo, ministri Jerko Ivanković Lijanović i Milorad Bahilj u pritvoru su nakon što su uhićeni u akciji Meso, koju je,po nalogu Tužiteljstva, izvela SIPA. Lijanoviću, koji je i dopremijer Federacije, i Bahilju, zajedno s ostalim uhićenima u akciji određen je jednomjesečni pritvor.

Sud BiH odredio je pritvor i Lijanovićevoj braći Jozi i Slavi, te Jozi Sliškoviću, Mirku Galiću i Mirjani Šakoti.

Federalna vlada još se nije službeno očitovala o uhićenju dvojice ministara, a portal Bljesak.info već je pisao kako je Vlada Federacije BiH k'o crtani film.

Izvor: bljesak.info

Za kategoriji stranici

Loading...