Tko se bori za titulu najljepše Hrvatice?

2014. rujan 16 14:22

19 0

Tko se bori za titulu najljepše Hrvatice?

''Sunčanu nedjelju u prekrasnom Splitu dodatno su uljepšale finalistice izbora Miss Hrvatske koje su sretno doputovale. Naše drage djevojke dolaze iz cijele Hrvatske pa je nekima od njih putovanje trajalo čak dvanaest sati!'', kaže organizatorica Iva Loparić Kontek.

Na Peristilu su djevojke privukle veliku pozornost brojnih turista pa je fotografiranje trajalo mnogo duže od predviđenog, a službeni fotograf izbora ''borio se'' za dobar kadar s Japancima, Talijanima, Rusima.

U večernjim satima djevojke su posjetile popularni Happy Caffe u kojem ih je čekalo piće dobrodošlice te druženje s glasovitom splitskom dizajnericom Nedom Makjanić Kunić. Nakon osvježavajućih sokova ljepotice su otišle na zasluženi odmor.

''Slijede naporne pripreme, a ponajprije uvježbavanje plesne koreografije pod vodstvom Ištvana Varge i splitskog plesnog čarobnjaka Jure Leskura. Utorak će djevojke provesti u Splitu u razgledavanju grada i u službenim susretima s pokroviteljima i sponzorima od kojih izdvajamo posjet gradonačelniku Ivi Baldasaru'', ističe Iva Loparić Kontek.

Finalnu večer izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta koja će se u podrumima Dioklecijanove palače održati u četvrtak u 21 sat prenosit će uživo medijski pokrovitelj Kanal 5, navodi se u priopćenju.

Izvor: bljesak.info

Za kategoriji stranici

Loading...