TV1, OBN i TV Alfa , u nedjelju od 20 sati

2016. listopad 02 10:59

11 0

U nedjelju, 2. listopada u 20 sati, gledajte specijalnu emisiju posvećenu lokalnim izborima 2016. Emisija se realizira iz dva studija. Javljanje reportera iz devet stranačkih stožera.

U izbornoj noći TV1, rezultate analiziraju gosti programa politički analitičari: Enver Kazaz, Srđan Puhalo, Žarko Papić, Esad Bajtal, Milan Šutalo, Ivana Marić, Dino Abazović, Asim Metiljević, Mile Lasić, Sanja Vlaisavljević, Adnan Huskić i Adis Arapović.

O lokalnim izborima i izbornoj kampanji, izbornim rezultatima, te njihovoj procjeni, događanjima u državi nakon održavanja listopadskih izbora sa gostima će razgovarati urednici i voditelji Sanjin Bećiragić, Nikolina Veljović i Ognjen Blagojević.

Uživo sa terena se javljaju i naši reporteri : Kenan Ćosić, Ajla Obradović, Armina Sadiković, Amra Kardović, Adem Mecavica, Nina Todorović, Aida Spahić, Rasim Pavica i Aleksandra Tolj.

Tijekom šestosatnog programa uživo, gledatelji će iz minute u minutu moći pratiti najaktualnija događanja u izbornoj noći u kojoj ćemo saznati tko će naredne četiri godine vladati u općinama, općinama i gradovima u BiH.

Izvor: bljesak.info

Za kategoriji stranici

Loading...