Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Marko Vanila Staniju zamijenio hrvatskom starletom

2017. srpanj 13 06:55
69 0

Poslije duetske pjesme sa Stanijom Dobrojević čini se da su starlete i te kako prirasle za srce atraktivnom pjevaču Marku Vanili. Prema njegovim riječima zgodne žene i dobar ritam su dobitna kombinacija za ljetni hit, tako da je bez razmišljanja prihvatio poziv da snimi duet s Natašom Moskvom, koja slovi za jednu od najpopularnijih starleta u Hrvatskoj, priopćeno je.

"Iskreno, najviše su mi prijali kadrovi sa njom u jacuzziju! Sve je jasno ukoliko kažem da sam zbog Moskve ostavio ne jednu već dvije djevojke!", kroz smijeh otkriva Vanila dijelove scenarija spota koji obiluje seksepilom, golotinjom i provokacijom.

"A kako drugačije kad je sam naziv pjesme "Bezobrazno"?! Snimali smo širom hrvatskog primorja, u luksuznom hotelu u Puli i privatnoj vili Rovinju. Međutim, pored prezgodih djevojaka koje su prava poslastica za muške oči, tu je i fascinantna jahta dužine 35 metara, koja vijredi 15 milijuna eura! Nažalost, nije moja, već je samo iznajmljena za potrebe spota", tužno ističe Marko, a kako se snašao u seksi klinču sa zgodnom Hrvaticom.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 0