Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Navijački neredi u Potocima

2018. rujan 22 23:33
333 1
Navijački neredi u Potocima

Navijači su blokirali cestu s desetak automobila i dva kombija

Kod naselja Potoci, sjeverno od Mostara, došlo je do manjeg sukoba između navijačkih skupina.

Kako saznajemo s terena, navijači od kojih su neki bili i maskirani, su blokirali cestu s desetak automobila i dva kombija.

Navijači su prijetili i fotografu Bljeska koji je slikao sukob, te su ga gađali predmetima.

Policija je intervenirala, te je ubrzala usporeni promet, kako na tom mjestu ne bi došlo do većih sukoba.

''Za sada nemamo informaciju između koga je došlo do sukoba. Obje navijačke skupine su na putu, pa je najvjerojatnije došlo do međusobnog sukoba. Ali još uvijek nemamo provjerene informacije tko je točno sudjelovao. Ekipe su na terenu, te će utvrditi je li nastala i kolika šteta, te tko je sudjelovao u sukobu'', rečeno je za Bljesak.info iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Neslužbeno smo na licu mjesta saznali, da su navijači stali kupiti drške od lopata i alata, kako bi im poslužile kao palice.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 1
Anonymous

2019. prosinac 03 04:44

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)