Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Obezbjeđenje ministra policije umiješano u težak udes

2017. listopad 08 16:04
25 0
Obezbjeđenje ministra policije umiješano u težak udes

BEČ - Obezbjeđenje ministra unutrašnjih poslova Austrije Volfganga Sobotke umiješano je u težak sudar koji se dogodio tokom noći.

Ministar Sobotka nalazio se u prvom vozilu konvoja kada je na put istrčala divljač. Vozilo ministra uspjelo je da izbjegne sudar i prođe, dok je vozilo u kojem su bili pripadnici Kobri, skrenulo na suprutnu stranu i u toj traci sudarilo se sa automobilom kojim je upravljao jedan 48-ogodišnji policajac.

Policajac i njegov devetogodišnj sin, koji se nalazio u automobilu zadobili su teže povrede, a pripadnici Kobri prošli su sa lakšim povredama.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova nisu mogli da potvrde da li je do sudara došlo zbog prevelike brzine, jer se ukazuje da je istraga u toku.

Od te činjenice zavisi da li će protiv vozača automobila u kojem su bili pripadnici Kobri biti podnijeta krivična prijava.

U avgustu prošle godine je vozilo ministra Sobotke već jednom bilo umiješano u saobraćajni udes. Tada je prateće vozilo sa obezbjeđenjem udarilo u službeno vozilo ministra.

Izvor: nezavisne.com

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 0