Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Piće ga odvelo u smrt: Bivši prvak svijeta u boksu pregažen na Siciliji!

2018. listopad 05 10:58
426 1
Piće ga odvelo u smrt: Bivši prvak svijeta u boksu pregažen na Siciliji!

"Vjerujemo da je Rocchigiani bio tako pijan da više nije znao gdje se nalazi", kazali su u policiji. Bivši bokser praktično nije imao šansi...

Ljubitelje boksa u Njemačkoj rastužila je vijest da je legenda tog sporta Graciano Rocchigiani - Rocky nastradao u prometnoj nesreći u Italiji. Imao je 54 godine.

Popularni Rocky je zbog obiteljskih okolnosti, često iz Njemačke autom putovao u Italiju gdje mu žive djevojka i djeca. Do nesreće je došlo u mjestu Belpasso na Siciliji.

Metar i 85 centimetara visok Nijemac natjecao se od 1983. do 2003. godine i to u super srednjoj i velter kategoriji. U 48 mečeva, ostvario je 41 pobjedu i šest poraza, uz jedan neriješen meč. Nokautom je slavio 19 puta.

Međutim, odmah se postavilo pitanje kako je Graciano Rocky poginuo na brzoj cesti (SS 121) - kao pješak?! Hodati pješice po brzoj cesti s gustim prometom, znači u najmanju ruku izazivati sudbinu na najopasniji način. Čovjek u normalnim okolnostima takvo nešto ne čini. Što se dogodilo?

Iz tamošnje policije („Commando Provinziale de Catania“) procurilo je kako se vjeruje da je Graciano Rocchigiani po svemu sudeći bio toliko pijan da više nije znao kuda se kreće.

"Vjerujemo da je Rocchigiani bio tako pijan da više nije znao gdje se nalazi", kazali su u policiji za Bild.

Kaotičan i gust promet na toj sicilijanskoj cesti, gdje vozila nerijetko premašuju brzinu od 100 kmh, predstavlja smrtnu opsasnost za pješake. S obje strane ceste su visoki branici, tako da je onome tko zabunom završi na prometnici praktično nemoguće napustiti to grotlo.

U izvješću policije stoji kako je u 23.30 sati vozilo marke Smart pri velikoj brzini udarilo pješaka. Rocchigiani nije imao nikakvih šansi, jer je udarac bio toliko jak da je na vozilu puklo vjetrobransko staklo, a bivši boksač je ostao na mjestu mrtav.

Iako je rođen u njemačkom Duisburgu, Italija je za Rocchigianija bila druga domovina, jer njegov otac je porijeklom sa Sardinije.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 1
Anonymous

2019. prosinac 03 04:38

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)