Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Policija RS: Spremaju se neredi

2018. listopad 05 10:58
419 1
Policija RS: Spremaju se neredi

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske apelirali su na organizatore da otkažu za sutra najavljene javne skupove u Banja Luci.

Povodom sutrašnjeg skupa grupe Pravda za Davida, a koji, kako dodaju, nije prijavljen policiji u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju Republike Srpske, ali i povodom drugih skupova, iz policije RS-a naglašavaju da će poduzeti sve mjere i radnje kako bi spriječili svako ugrožavanje i narušavanje sigurnosti građana.

''Ministarstvo raspolaže informacijama da se organizira dolazak određenih grupa u Banja Luku s ciljem da izazovu incidente, koji bi podrazumijevali narušavanje javnog reda i mira, međusobne fizičke sukobe i sukobe s policijom'', tvrdi se u priopćenju MUPRS-a.

S obzirom na navedeno, bit će, navode, povećano prisustvo policijskih službenika na ulicama, koji će vršiti pojačane kontrole osoba i vozila.

''Apeliramo na sve građane za razumijevanje i strpljenje zbog eventualnih zastoja koji bi nastali prilikom pojačanih kontrola, da poštuju naređenja policijskih službenika i da surađuju s policijom'', navodi se u priopćenju.

Također, s ciljem održavanja javnog reda i mira i sprečavanja mogućih incidenata, apeliraju na sve organizatore da otkažu skupove najavljene za sutra.

MUPRS još jednom poziva građane da se suzdrže od ponašanja kojima bi se ugrozila sigurnost građana tog bh. entiteta i njihova imovina, te da poštuju zakonske propise.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 1
Anonymous

2019. prosinac 03 04:42

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)