Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Posušje: Albanac iz BiH u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti 17 migranata

2018. listopad 05 10:58
433 1
Posušje: Albanac iz BiH u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti 17 migranata

Službenici Jedinice granične policije Gorica u srijedu su spriječili krijumčarenje 17 osoba afroazijskog porijekla iz Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku, priopćeno je iz Granične policije BiH.

''Ilegalni migranti nisu posjedovali identifikacijske dokumente, a u razgovoru sa našim službenicima 16 migranata je izjavilo da dolazi iz Irana te jedan iz Iraka'', naveli su iz GP BiH.

Otkriveni su prilikom granične kontrole Mercedesa Vito, bh. nacionalnih oznaka, u graničnom pojasu na području Posušja.

Vozilom je upravljao V.A. (1978.), državljanin Albanije, koji je prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ''krijumčarenje ljudi''.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 1
Anonymous

2019. prosinac 03 04:38

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)