Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

The Frajle predstavile spot za pjesmu "Srce Moje"

2017. srpanj 13 09:46
160 0
The Frajle predstavile spot za pjesmu "Srce Moje"

BEOGRAD - Ženski akustični kvartet The Frajle predstavio je video spot za romantičnu pesmu sa prizvukom tanga, ispjevanu kao zavodljivo šaputanje "Srce Moje”.

Treći video spot sa aktuelnog albuma "Ljubav na dar" koji je objavljen 28. aprila u izdanju izdavačke kuće , The Frajle su ekranizovale u saradnji sa poznatom rediteljkom Mare Milin, koja ponavlja saradnju sa poznatim kvartetom.

Nježna kompozicija "Srce Moje" dobila je odgovarajući video i četiri šarmantne dame su predstavljene u različitim ulogama.

"Na samom snimanju nam je bilo jako zanimljivo. Svaka je svoju ulogu snimala posebno, igrale smo se sa stilovima. Mare Milin je rediteljka koja nas jako dobro poznaje i voli da svaka od nas pokaže svoju različitost, a isto tako je veliki esteta i voli da se igra sa stilovima, promenama, te kroz svoje umjetničko oko, svaki kadar bira i zna tačno šta želi da dobije", ističu Frajle.

Svi ljubitelji zvuka The Frajli biće u prilici da ih čuju uživo na velikom koncertu u Sava Centru 24. novembra, kad će predstaviti aktuelni album "Ljubav na dar" koji već sad ruši sve rekorde slušanosti.

Izvor: nezavisne.com

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 0