Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Turkish Airlines predstavio letove iz Beograda za Gruziju

2017. listopad 12 06:58
224 0
Turkish Airlines predstavio letove iz Beograda za Gruziju

BEOGRAD - Turska avio kompanija Turkish Airlines promovisala je juče u Beogradu letove za Gruziju i turističkim agencijama iz Srbije predstavila tu kavkasku zemlju kao turističku destinaciju.

Turkish Airlines turistima iz Srbije pruža svakodnevnu vezu ka dva gruzijska grada – glavnom gradu Tbilisiju i primorskom Batumiju, koji se nalazi na granici sa Turskom. Putnici iz Beograda koji žele da lete za Gruziju avionima ove kompanije presedaju u Istanbulu uz minimalno čekanje.

Na radionici "Gruzija - Zemlja života" (Georgia country of life) devetoro predstavnika turističkih agencija iz Gruzije i direktor operativnog odsjeka gruzijske državne Kancelarije za kongrese i sajmove predstavili su kolegama iz Srbije tu kavkasku zemlju, koja je za srbijanske turiste relativno nepoznata kao destinacija.

Radionici je prisustvovalo oko 50 ljudi, a govorilo se o gruzijskoj kulturi i bogatom istorijskom nasleđu, jedinstvenom pismu, čuvenom polifonom pevanju, mestima sa UNESCO liste svetske kulturne baštine, ali i nadaleko čuvenoj gruzijskoj kuhinji i modernim skijaškim centrima.

Izvor: nezavisne.com

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 0