Receive up-to-the-minute news updates on the hottest topics with NewsHub. Install now.

Upoznajte kamp prikolicu dostojnu Jamesa Bonda

2018. rujan 22 23:33
318 1

Prikolicu samo trebate dovesti do obale i pustiti je u vodu.

Japanski inženjeri odlučili su spojiti dva tehnološka rješenja i stvoriti proizvod koji će u potpunosti zadovoljiti poseban soj korisnika. Bili bi to ljubitelji kampiranja kojima je plovidba redovito na popisu želja ljetnih avantura.

Pogađate, MiniBig je najjednostavnije rečeno amfibijska kamp prikolica. I pritom izuzetno jednostavna, s izvanbrodskim motorom i maritimnim svojstvima koja ne idu dalje od Arhimedovih zakona i samog uvjeta plovnosti.

Recimo i kako je prikolica duga 4,39 m, široka 1,64 i visoka 1,93 m. I da, nudi se isključivo u Japanu, a cijena joj je čak 22.000 dolara.

Izvor: bljesak.info

Udio u društvenim mrežama:

Komentari - 1
Anonymous

2019. prosinac 03 04:44

Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)